Pariuri sportive: baschet

Cum să pariezi la baschet ca să câștigi

Fiind unul dintre cele mai populare sporturi, pariorii acordă o mare importanță meciurilor de baschet, atât datorită jocului captivant, cât și șanselor bune de câștig. În plus, comparativ cu alte sporturi, baschetul oferă cele mai ușoare pariuri. La fel ca și fotbalul, baschetul folosește răspândirea punctelor pentru a paria pe echipe, precum și varianta pariurilor spread care oferă o lejeritate mai mare a rezultatului. Astfel, dacă știi să pariezi pe fotbal, ești doar la un pas distanță de a deveni un bun parior la baschet.

În timp ce sportul în sine este relativ simplu de înțeles, pariurile sunt și ele ușor de plasat. Uneori strategia poate fi un pic confuză, mai ales pentru cei care sunt la început de drum în lumea pariurilor sportive. Cu puțină documentare și o strategie simplă însă vei putea să-ți maximizezi șansele de câștig. În cele ce urmează îți vom oferi câteva ponturi despre ce poți să faci pentru a deveni un As al pariurilor.

Fii atent la puncte

Acordară atenției modului în care o echipă își îndeplinește majoritatea punctelor. De exemplu, o echipă care se bazează în mod repetat pe coșurile de 3 puncte ar putea aduce mai multă siguranță în ceea ce privește pariurile sportive. Consecvența este extrem de importantă și îl va ajuta pe parior să aproximeze rezultatele meciurilor. Întotdeauna ține cont de acest lucru atunci când alegi câștigătorii unui joc.

Verifică programul echipei

Oboseala joacă un rol imens în succesul sau eșecul echipelor de baschet. Spre deosebire de sporturi precum fotbalul, la baschet echipele joacă o mulțime de meciuri, iar programul lor cuprinde de cele mai multe ori un număr semnificativ de jocuri pe săptămână. Verifică întotdeauna câte meciuri a jucat recent echipa pe care vrei să pariezi. Vezi dacă partidele au fost în deplasare și dacă echipa a fost nevoită să efectueze călătorii lungi. Dacă o echipă joacă mai mult de 3 meciuri într-o săptămână, atunci este clar că jucătorii vor fi obosiți, ceea ce înseamnă că șansele să joace la capacitate maximă sunt destul de reduse.

Locul unde se joacă meciul de baschet este, de asemenea, un aspect important de care trebuie să ții cont. În funcție de distanța parcursă vei putea să aproximezi cât de obosiți sunt jucătorii. Pe de altă parte, dacă o echipă joacă în deplasare, nu va avea susținerea propriei galerii. Fanii sunt considerați al 6 lea jucător, ceea ce nu este foarte departe de adevăr. Mai ales în momentele tensionate, atmosfera creată de spectatori poate impulsiona jucătorii și poate schimba sorții meciurilor.

Nu miza întotdeauna pe câștigătorii anteriori

O strategie populară de pariere constă în a arunca o privire asupra echipelor care sunt favorite ale unui joc în deplasare după ce în meciul anterior au fost învinse. Aceste echipe sunt în mod clar suficient de puternice pentru a putea fi încă luate drept favorite.

Pariază cu mintea, nu cu inima

Cu toții ne dorim ca echipa preferată să câștige. Din această cauză, creierul nostru încearcă să găsească modalități prin care să ne convingă de faptul că acest lucru este posibil, deși nu foarte probabil. Sigur, intensitatea meciurilor jucate de echipa favorită este întotdeauna mai mare. Însă, în calitate de parior este absolut necesar să rămâi întotdeauna obiectiv și să fii extrem de analitic atunci când evaluezi șansele de câștig ale oricărei echipe.

Încearcă pariurile live

Pariurile live devin din ce în ce mai populare, având la momentul actual o cotă de piață importantă. Ce înseamnă de fapt un pariu live? Ei bine, înseamnă că poți plasa un pariu imediat după ce meciul a început. Tentația este de a crede ca este mai ușor să plasezi un pariu când meciul este deja în derulare și ai putut vedea care este starea echipei. Cu toate acestea, pariurile live necesită și ele o strategie.

Întotdeauna alege o casă de pariuri de încredere

Decizia numărul unu pe care trebuie să o iei atunci când începi să pariezi pe baschet este alegerea casei de pariuri. Alege întotdeauna furnizori licențiați, care garantează plata câștigurilor. Chiar dacă uneori casele de pariuri online vor încerca să te atragă cu bonusuri și câștiguri tentate, îți recomandăm să nu cazi în capcana caselor de pariuri care funcționează fără licență deoarece în cazul acestora șansele să câștigi sunt extrem de mici.

Plasează pariuri de tip spread

Pariurile spread sunt o modalitate de a paria pe un meci, întâlnită atât în baschet, cât și în fotbalul american sau în hochei. În linii mari, spread-ul este linia oferită de bookmakeri care trebuie acoperita de pariul tau. Mai exact, câștigul depinde în mod direct de cât de corect a fost pariul efectuat. Un pariu spread este o limita impusă de casa de pariuri. Cu cât rezultatul tău este mai apropiat de această limită, cu atât șansele de câștig vor fi mai mari. Pariurile de tip spread sunt cel mai des utilizate în cazul meciurilor echilibrate, când două echipe de nivel asemănător adoptă strategii deja cunoscute, astfel încât nu există foarte șanse ca rezultatul final să fie unul surprinzător.