Articol despre gambling

Cum îți poți mări șansele de a câștiga la ruletă?

Îți vom dezvălui în cele ce urmează un truc folosit de cei mai mari jucători profesioniști de ruletă din lume. Trucul cu 13 numere nu se bazează pe calcule matematice și nu iau în considerare numărul precedent. Ți-am stârnit curiozitatea?

În jocul de ruletă, bila poate ateriza pe orice număr sau culoare, la orice rotire. Este imposibil să calculezi numărul sau culoarea care va fi câștigătoare pe baza rezultatului anterior. Aceasta este regula de bază a trucului cu 13 numere.

Un alt aspect se referă la faptul că trebuie să pariezi aceeași cantitate de jetoane pentru fiecare număr ales. Poți câștiga 36 de jetoane dacă pariezi 13 jetoane.

Cum funcționează?

Plecăm de la ideea că bila are aceeași probabilitate să aterizeze pe orice număr sau culoare al ruletei la fiecare viraj. Tot ce trebuie să faci este să alegi 13 numere plasate la o distanță egală unul de celălalt de-a lungul ruletei.

Vei începe de la zero și vei alege un număr la fiecare 3 simboluri. Vei alege alternativ numere roșii și negre.

De exemplu:

1. 0
2. 15
3. 21
4. 17
5. 27
6. 11
7. 23
8. 24
9. 1
10. 31
11. 18
12. 28
13. 35

Al 13-lea număr poate fi 3 sau 35.

Poți începe de la un număr diferit de zero pentru a crea o serie de numere, important este doar să ai în vedere respectarea regulii de 3 în alegerea numerelor.

Trucul celor 13 numere poate fi aplicat la orice tip de ruletă. Cu toate acestea, ruleta franceză are cel mai bun procent de câștig. Pe de altă parte, șansele cele mai mici sunt în cazul ruletei americane deoarece aceasta nu deține poziția 00 (dublu zero).

La bază, această schemă de joc a fost creată pentru jocul de masă, însă dacă preferi cazinoul online, poți adopta fără problemă aceeași strategie. Dacă presiunea e prea mare la momentul pariul, notează-ți în prealabil combinațiile de numere, astfel încât să te asiguri că șansele tale de câștig sunt cât se poate de mari.